Information

Före öronhåltagningen kommer du att få intyga att du har tagit emot ett skriftligt skötselråd, och att du godkänner villkoren i detta.

Villkoren är:

  • Jag är minst 18 år. Om inte, ska målsman godkänna villkoren.
  • Jag/minderårig är fullt frisk och har inte några åkommor som gör att man bör avstå från öronhåltagning. Rådgör med läkare om du är osäker.
  • Efter håltagningstillfället är hålen i öronen mitt eget/min målsmans ansvar. Ett nytaget hål i örat är ett litet sår. Därför är det viktigt att ta hand om det på rätt sätt under läkningsperioden, så att det inte blir infekterat. Genom att följa skötselråden minimerar jag risken för infektion.

Precis efter du tagit hål kan örat kännas varmt och pulserande. Det är helt normalt och lägger sig efter någon dag. Men det är viktigt att ta hand om det nya hålet ordentligt så det inte blir infekterat. Det tar minst sex veckor för hålet att läka tillräckligt mycket för att du ska kunna byta till andra örhängen.

Det är viktigt att du tar hand om dina nya hål, rengör morgon & kväll du får med dig ett paket när du tar hålet men de räcker inte till hela perioden. Finns att köpa extra på salongen för 59kr.