Våra tjänster

INSCULPT CHAIR-behandling

En ny unik metod som anses hjälpa patienter med urininkontinens, bäckenbottenproblem efter förlossning och/eller nedsatt int imtillfredsställelse.

 

 Hjälper män men inkontinens, prostatan. Över 60% av alla kvinnor lider någon gång av urinläckage. Det kan vara när man tränar, nyser eller anstränger sig. 

 

Insculpt chair använder EMS, elektromagnetisk stimulering för att stimulera och stärka muskulaturen i bäckenbotten, inte bara de som tränas av knipövningar. Dessa starkare bäckenbottenmuskler gör att du kan njuta av dina dagliga aktiviteter utan rädsla för bla urinläckage

Pris från 1495:-

Sockervax/Rollon vax

Sockervaxet dras av medhårs vilket  gör att man inte riskerar några brutna hårstrån. Detta resulterar i att kunden blir hårfri längre, minskar inåtväxta hårstrån, undviker att skada huden då inga levande hudceller
fastnar på sockervaxet, håret blir tunnare och huden lämnas både mjuk och peelad.

Det är viktigt att man inte har några sår, nya ärr eller solbränd hud på det området man vill behandla.

 

Pris från 150:-

Nagelförlängning

Akrylnaglar nytt sett med rosa, genomskinlig akryl. Akryl är ett material som härdar utan lampa, man blandar pulver och vätska och applicerar på nageln.

 

Kan göras som förlängning/förstärkning. Behandlingen utförs med en lätt torr manikyr innan applicering av produker. Önskar man färg av något slag, boka behandling med gellack/glitter.

 

Akrylen är från märket Young Nails.

Pris från 650:-

Kreatinbehandling för håret

Få synligt friskare, glansigare, rakt & frissfritt hår med keratinbehandling för håret. Keratinet ger näring till håret, skyddar från skadliga effekter som sol & UV-strålar, saltvatten, klorerat vatten, vind & frost.

Pris från 1400:-

Tandblekning

Rekommenderas för dig som önskar komma ner till de ljusare nyanserna på skalan. En skonsam tandblekning ger 2-9 nyanser ljusare tänder. Genomsnittspersonen (som ej röker eller snusar/konsumerar stora mängder kaffe/rödvin) ligger på nyans 20-30 på en 40 graders skala. Det är
därför naturligt att du kan behöva göra en eller flera kurbehandlingar för att uppnå just ditt önskade resultat. 

 

Eftersom vår tandblekning är så skonsam mot tänder & tandkött kan du göra behandlingar med så med täta intervall som 48h.

Pris från 895:-

Fransförlängning

Fransförlängning med mink Lashes. Väljer form, längd på plats.

Längderna jag använder är 7-12. Vid denna förlängning sätts en Frans på varje Frans. Vi använder Franskund från Look by Linn. 

 

Obs kom osminkad och ca 15 min före inbokad tid första gången.

Pris från 485:-

Fransar & Bryn

Om du vill ha en känsla av lite tätare bryn, du har glest med strån så kan brynen bli tätare…då är browlift nånting för dig! Med hjälp av lim och permanentvätskor omskapar vi brynhårets riktning vilket ger ett mer fylligt & upplyftande utseende.

 

Utöver browlifts gör vi även lash-lifts. Lash-Liften böjer upp fransen & keratinet fyller ut skadade fransar, gör de starkare & ger de en lyxig
finish! Passar perfekt för den som har rakare/raka fransar, använder fransböjare eller som av någon anledning inte kan eller vill ha fransförlängning.

Pris från 585:-

Gellack/manikyr

Gellack är ett ”permanent lack” hållbarhet 14 dagar till ca 4a veckor beroende på bl.a nagelns kvalitet. Passar utmärkt den kund som har bra egna naglar/hyfsat bra naglar & inte önskar en förlängning men

ändå vill ha ett hållbart resultat & inte behöva lacka om naglarna med vanligt nagellack var & varannan dag.

 

Nagelbanden mjukas upp & klipps till om det behövs av kosmetiska skäl. Naglarna filas jämna, kan även poleras om man önskar. Vanligt nagellack ingår i denna tjänst.

Pris från 325:-

Botox/fillers

Botulinum toxin är ett läkemedel som tillfälligt slappnar av muskulaturen och används på grund av dess egenskaper för att behandla rynkor i ansiktet. 

De områden vi behandlar på Studio Glam är; 

*Rynkor mellan ögonen (bekymmersrynkor) 

*De horisontella rynkorna i pannan

 *Rynkor i ögonens utkanter (kråksparkar)

 

Vill du framhäva dina ansiktsdrag eller upplever förlorad volym med åren erbjuder vi även  behandling med fillers. Genom injektionsbehandlingar med fillers kan man både skulptera sina kindben och återskapa eller bygga volym på önskad plats i ansiktet.

 

Pris från 1700:-

Microblading

Microblading, även kallat 3D bryn eller mikrobladsteknik, är den senaste metoden för kosmetisk tatuering. Tekniken går ut på att man sätter in tunna blad av pigment i överhuden. Linjerna blir tydligare och skarpare än vid traditionell tatuering och man får ett utseende som liknar riktiga strån. 

 

Tekniken är semi-permanent och håller 1-3 år. Man bör göra en touch up en gång om året för att form och färgstyrka ska bevaras.

Pris från 1000:-

Öronhåltagning Blomdahls

Före öronhåltagningen kommer du att få intyga att du har tagit emot ett skriftligt skötselråd, och att du godkänner villkoren i detta.

Villkoren är:

Jag är minst 18 år. Om inte, ska målsman godkänna villkoren.
Jag/minderårig är fullt frisk och har inte några åkommor som gör att man bör avstå från öronhåltagning. Rådgör med läkare om du är osäker.
Efter håltagningstillfället är hålen i öronen mitt eget/min målsmans ansvar. Ett nytaget hål i örat är ett litet sår. Därför är det viktigt att ta hand om det på rätt sätt under läkningsperioden, så att det inte blir infekterat. Genom att följa skötselråden minimerar du risken för infektion.
Precis efter du tagit hål kan örat kännas varmt och pulserande. Det är helt normalt och lägger sig efter någon dag. Men det är viktigt att ta hand om det nya hålet ordentligt så det inte blir infekterat. 

 

Det tar minst sex veckor för hålet att läka tillräckligt mycket för att du ska kunna byta till andra örhängen. Det är viktigt att du tar hand om dina nya hål, rengör morgon & kväll. Du får med dig ett paket när du tar

hålet men de räcker inte till hela perioden. Finns att köpa extra på salongen för 59kr.

Pris från 309:-

Massage

Vi erbjuder olika former av Massagebehandlingar för avslappning eller för dig som har smärta, värk eller spänningar i dina muskler. 

 

Dessa behandlingar ges av Camilla som är en erfaren dipl massör av Axelsons
institut:

*Klassisk massage avslappning feelgood

*Idrottsmassage
*Djupgående svensk klassisk massage

Pris från 350:-

Vi strävar efter att göra dig nöjd...

Oavsett om du vet vad du vill göra eller bara är nyfiken, hör av dig. Med många alternativ i vårt utbud kan det ibland vara svårt att veta vad som är vad. Vi finns här för att svara på dina frågor. 

Över 5 års erfarenhet

4,9 i betyg på Bokadirekt

Varukorg